Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ดวงพร คันธโชติ | en_US |
dc.date | 2536 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:01:29Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:01:29Z | - |
dc.date.issued | 2536 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542 | - |
dc.format | 93 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไส้กรอกอีสาน การผลิต | en_US |
dc.subject | การหมัก | en_US |
dc.title | การเปรียบเทียบวิธีการผลิตไส้กรอกอีสานด้วยวิธีธรรมชาติและการเติมสารเร่งการหมัก | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 139.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
83624.pdf | 17.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.