Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorดวงพร คันธโชติen_US
dc.date2536en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:01:29Z-
dc.date.available2010-06-02T07:01:29Z-
dc.date.issued2536en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542-
dc.format93 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไส้กรอกอีสาน การผลิตen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.titleการเปรียบเทียบวิธีการผลิตไส้กรอกอีสานด้วยวิธีธรรมชาติและการเติมสารเร่งการหมักen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์en_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
title.pdf139.23 kBAdobe PDFView/Open
83624.pdf17.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.