Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4389
Title: การศึกษาการทำน้ำส้มสายชูจากน้ำตาลโตนด
Other Titles: The study of vinegar production from palmyra palm sap
Authors: ประสิทธิ์ อติวีระกุล
กนก ติระวัฒน์
ไพศาล วุฒิจำนงค์
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร
Keywords: น้ำส้มสายชู
Issue Date: 2521
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4389
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf15.1 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf30.19 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf61.89 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf57.09 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf5.37 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf80.84 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf56.27 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf17.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.