Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4389
Title: | การศึกษาการทำน้ำส้มสายชูจากน้ำตาลโตนด |
Other Titles: | The study of vinegar production from palmyra palm sap |
Authors: | ประสิทธิ์ อติวีระกุล กนก ติระวัฒน์ ไพศาล วุฒิจำนงค์ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | น้ำส้มสายชู |
Issue Date: | 2521 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4389 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 15.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 30.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 61.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 57.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 5.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 80.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 56.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 17.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.