Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประสิทธิ์ อติวีระกุลen_US
dc.contributor.authorกนก ติระวัฒน์en_US
dc.contributor.authorไพศาล วุฒิจำนงค์en_US
dc.date2521en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:56:21Z-
dc.date.available2010-06-02T06:56:21Z-
dc.date.issued2521en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4389-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format16 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำส้มสายชูen_US
dc.titleการศึกษาการทำน้ำส้มสายชูจากน้ำตาลโตนดen_US
dc.title.alternativeThe study of vinegar production from palmyra palm sapen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf15.1 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf30.19 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf61.89 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf57.09 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf5.37 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf80.84 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf56.27 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf17.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.