Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorชัยยุทธ์ นันท์วิฑิตพงศ์en_US
dc.date2534en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:56:09Z-
dc.date.available2010-06-02T06:56:09Z-
dc.date.issued2534en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4383-
dc.format36 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไวน์en_US
dc.subjectน้ำตาลโตนดen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.titleการปรับปรุงความใสของไวน์น้ำตาลโตนดด้วยไคโตแซนen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
20314.pdf8.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.