Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3255
Title: ผลของวิธีการตอนไก่ต่อลักษณะซาก ส่วนประกอบของซากและสารเคมีตกค้างในซากไก่ตอน
Other Titles: Effects of caponization procedures on capon conformation, body composition and chemical residue in capon carcass
Authors: พัชรี รัตนรงค์
คณะทรัพยากรธรรมชาติ (สัตวศาสตร์)
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาสัตวศาสตร์
Keywords: ไก่;การตอนสัตว์
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3255
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
244396.pdf124.85 kBAdobe PDFView/Open
244396_app2.pdf81.09 kBAdobe PDFView/Open
244396_app1.pdf466.72 kBAdobe PDFView/Open
244396_bibli.pdf114.83 kBAdobe PDFView/Open
244396_ch4.pdf102.57 kBAdobe PDFView/Open
244396_ch3.pdf413.76 kBAdobe PDFView/Open
244396_ch2.pdf561.55 kBAdobe PDFView/Open
244396_ch1.pdf246.03 kBAdobe PDFView/Open
244396_con.pdf244.4 kBAdobe PDFView/Open
244396_ab.pdf111.86 kBAdobe PDFView/Open
244396_ti.pdf14.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.