Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พัชรี รัตนรงค์ | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T06:07:15Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T06:07:15Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3255 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (19) 95 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไก่ | en_US |
dc.subject | การตอนสัตว์ | en_US |
dc.title | ผลของวิธีการตอนไก่ต่อลักษณะซาก ส่วนประกอบของซากและสารเคมีตกค้างในซากไก่ตอน | en_US |
dc.title.alternative | Effects of caponization procedures on capon conformation, body composition and chemical residue in capon carcass | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (สัตวศาสตร์) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
244396.pdf | 124.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_app2.pdf | 81.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_app1.pdf | 466.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_bibli.pdf | 114.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_ch4.pdf | 102.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_ch3.pdf | 413.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_ch2.pdf | 561.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_ch1.pdf | 246.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_con.pdf | 244.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_ab.pdf | 111.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
244396_ti.pdf | 14.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.