Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.contributor.authorไตรตะวัน คงแก้วen_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T06:04:50Z-
dc.date.available2010-05-06T06:04:50Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3205-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542en_US
dc.format(20) 159 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโปรตีนไฮโดรไลเสท การผลิตen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำen_US
dc.titleโปรตีนไฮโดรไลเสทและน้ำมันดิบจากหัวกุ้งกุลาดำen_US
dc.title.alternativeProtein Hydrolysate and crude oil from Black Tiger Prawn Headen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
170930.pdf7.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.