Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปริญา จันทรัตน์en_US
dc.date2545en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T06:04:50Z-
dc.date.available2010-05-06T06:04:50Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3204-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท. ม. (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545en_US
dc.format(19) 135 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ, แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไส้กรอกปลาอิมัลชั่น การผลิตen_US
dc.subjectปลาตาหวานen_US
dc.subjectปลาปากคมจุด ไทยen_US
dc.titleการผลิตไส้กรอกปลาอิมัลชั่นจากปลาตาหวานและปลาปากคมen_US
dc.title.alternativeProduction of Emulsion fish sausage from bigeye snapper ZPriacanthus tayenus) and lizardfish (Saurida undosquamis)en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีผลิตภัณฑ์ประมง)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
221912_app.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open
221912_bibli.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
221912_ch4.pdf2.56 MBAdobe PDFView/Open
221912_ch3.pdf18.18 MBAdobe PDFView/Open
221912_ch2.pdf166.09 kBAdobe PDFView/Open
221912_ch1.pdf758.5 kBAdobe PDFView/Open
221912_con.pdf216.57 kBAdobe PDFView/Open
221912_ab.pdf114.36 kBAdobe PDFView/Open
221912_ti.pdf14.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.