Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3074
Title: | การคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกจากอาหารหมักของไทย |
Other Titles: | Selection of probiotic lactic acid bacteria from Thai fermented foods |
Authors: | อัจฉรา หนูเพชร บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) |
Keywords: | โพรไบโอติก;อาหารหมักดอง ไทย |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3074 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
237069_app.pdf | 493.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_bibli.pdf | 190.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_ch4.pdf | 101.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_ch3.pdf | 6.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_ch2.pdf | 355.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_ch1.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_con.pdf | 85.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_ab.pdf | 75.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
237069_ti.pdf | 11.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.