Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัจฉรา หนูเพชรen_US
dc.date2546en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:58:40Z-
dc.date.available2010-05-06T05:58:40Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3074-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546en_US
dc.format(13) 147 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectอาหารหมักดอง ไทยen_US
dc.titleการคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกจากอาหารหมักของไทยen_US
dc.title.alternativeSelection of probiotic lactic acid bacteria from Thai fermented foodsen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยาen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา)-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
237069_app.pdf493.71 kBAdobe PDFView/Open
237069_bibli.pdf190.83 kBAdobe PDFView/Open
237069_ch4.pdf101.56 kBAdobe PDFView/Open
237069_ch3.pdf6.55 MBAdobe PDFView/Open
237069_ch2.pdf355.49 kBAdobe PDFView/Open
237069_ch1.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
237069_con.pdf85.33 kBAdobe PDFView/Open
237069_ab.pdf75.03 kBAdobe PDFView/Open
237069_ti.pdf11.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.