Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2997
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรุณา วงษ์กระจ่างen_US
dc.date2535en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:40Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:40Z-
dc.date.issued2535en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2997-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีทางอาหาร))--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535en_US
dc.formatฐ,132 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสับปะรด การทำให้แห้งen_US
dc.titleการทำแห้งสับปะรดด้วยวิธีออสโมซิสen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
58583.pdf3.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.