Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2995
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก | - |
dc.contributor.author | ณัฐนันทน์ ชุมแก้ว | en_US |
dc.date | 2543 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:38Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:38Z | - |
dc.date.issued | 2543 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2995 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 | en_US |
dc.format | (13) 119 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ขนมกรอบ การผลิต | en_US |
dc.subject | ข้าวพอง | en_US |
dc.title | การผลิตข้าวพองเสริมใยอาหารจากรำข้าว | en_US |
dc.title.alternative | Production of puffed rice fortified with dietary fiber from rice bran | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
204666.pdf | 5.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.