Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2971
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ นิคมรัตน์en_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:38Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:38Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2971-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร)-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(13) 105 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectหมูยอกระป๋องen_US
dc.subjectอาหารกระป๋องen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารกระป๋องen_US
dc.titleผลของความร้อนและไนไตรท์ต่อคุณภาพหมูยอกระป๋องen_US
dc.title.alternativeEffect of heating and nitrite on quality of canned vieynamese sausageen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
245611_app8.pdf7.28 MBAdobe PDFView/Open
245611_app7.pdf29.24 kBAdobe PDFView/Open
245611_app6.pdf89.79 kBAdobe PDFView/Open
245611_app5.pdf44.87 kBAdobe PDFView/Open
245611_app4.pdf42.5 kBAdobe PDFView/Open
245611_app3.pdf39.28 kBAdobe PDFView/Open
245611_app2.pdf9.62 kBAdobe PDFView/Open
245611_app1.pdf8.34 kBAdobe PDFView/Open
245611_bibli.pdf215.98 kBAdobe PDFView/Open
245611_ch4.pdf64.46 kBAdobe PDFView/Open
245611_ch3.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open
245611_ch2.pdf168.03 kBAdobe PDFView/Open
245611_ch1.pdf763.14 kBAdobe PDFView/Open
245611_con.pdf96.66 kBAdobe PDFView/Open
245611_ab.pdf88.11 kBAdobe PDFView/Open
245611_ti.pdf13.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.