Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.contributor.authorนิสิทธิ์ ศรีวิรัตน์en_US
dc.date2543en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:35Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:35Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2970-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543en_US
dc.format(21) 211 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาทูen_US
dc.subjectหัวปลาดิบen_US
dc.subjectหัวปลาสุกen_US
dc.subjectน้ำมันปลา การผลิตen_US
dc.titleการศึกษาคุณลักษณะของน้ำมันจากหัวปลาดิบและหัวปลาสุกจากปลาทูน่าพันธุ์โอแถบen_US
dc.title.alternativeCharacterization of oil from non-precooked and precooked skipjack Tuna headsen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
176087.pdf11.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.