Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2967
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เพียงใจ ดารีเย๊าะ | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:32Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:32Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2967 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (17) 177 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ซอสกระเจี๊ยบแดง การผลิต | en_US |
dc.subject | กระเจี๊ยบแดง | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตซอสจากกระเจี๊ยบแดง | en_US |
dc.title.alternative | Processing development of roselle (Hibiscus sabdariffa Linn.) Sauce | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
295684_app.pdf | 264.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch5.pdf | 113.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch4.pdf | 775.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch3.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch2.pdf | 250.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch1.pdf | 330.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_con.pdf | 83.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ab.pdf | 92.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ti.pdf | 43.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.