Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเพียงใจ ดารีเย๊าะen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:32Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:32Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2967-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.format(17) 177 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectซอสกระเจี๊ยบแดง การผลิตen_US
dc.subjectกระเจี๊ยบแดงen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตซอสจากกระเจี๊ยบแดงen_US
dc.title.alternativeProcessing development of roselle (Hibiscus sabdariffa Linn.) Sauceen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
295684_app.pdf264.96 kBAdobe PDFView/Open
295684_ch5.pdf113.44 kBAdobe PDFView/Open
295684_ch4.pdf775.39 kBAdobe PDFView/Open
295684_ch3.pdf3.31 MBAdobe PDFView/Open
295684_ch2.pdf250.48 kBAdobe PDFView/Open
295684_ch1.pdf330.96 kBAdobe PDFView/Open
295684_con.pdf83.5 kBAdobe PDFView/Open
295684_ab.pdf92.99 kBAdobe PDFView/Open
295684_ti.pdf43.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.