Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorพรพงษ์ สุทธิรักษ์en_US
dc.date2540en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:11Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:11Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2958-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540en_US
dc.format(13) 120 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมังคุด การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectผลไม้ การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ชิ้นมังคุดแช่เยือกแข็งโดยวิธีไอคิวเอฟen_US
dc.title.alternativeDevelopment of frozen mangosteen segments by Individual Quick Freezingen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
204889.pdf6.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.