Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ขวัญหทัย แช่ทอง | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:54:05Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:54:05Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 | en_US |
dc.format | (16) 166 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าว การแปรรูป | en_US |
dc.subject | ข้าวสุก คุณภาพ | en_US |
dc.title | ผลของการใช้ความร้อนและความดันสูงต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและกลิ่นรสของข้าวขาวดอกมะลิ 105 (Oryza sativa, L.) สุก และผลการเก็บรักษาข้าวสารต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของข้าวสุก | en_US |
dc.title.alternative | Effect heat and High pressure on physicochemical properties and flavour quality of cooked Khao Dawk Mali 105 rice (Oryza sativa, L.) and effect of milled rice storage on the changes of cooked rice qualities | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
271862_app.pdf | 349.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_bibli.pdf | 110.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch4.pdf | 174.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch3.pdf | 2.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch2.pdf | 194.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch1.pdf | 603.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_con.pdf | 115.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ab.pdf | 104.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ti.pdf | 76.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.