Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2954
Title: การคัดเลือกแบคทีเรียแลกติกที่สร้างสารแบคเทอริโอซินจากอาหารหมัก
Other Titles: Selection of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria
Authors: สุกัญญา จันทะชุม
ศิรินาถ หนูเอก
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: แบคทีเรียกรดแล็กติก;อาหารหมักดอง
Issue Date: 2540
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2954
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
240917.pdf5.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.