Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนฤมล พงษ์พิริยะเดชะen_US
dc.date2539en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:54Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:54Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2952-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539en_US
dc.format(4) 110 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมังคุดกึ่งแห้ง การผลิตen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์มังคุดกึ่งแห้งด้วยวิธีออสโมซิสen_US
dc.title.alternativeDevelopment of intermediate moisture Mangosteen by Osmosisen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
98158.pdf5.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.