Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2952
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์มังคุดกึ่งแห้งด้วยวิธีออสโมซิส |
Other Titles: | Development of intermediate moisture Mangosteen by Osmosis |
Authors: | นฤมล พงษ์พิริยะเดชะ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | มังคุดกึ่งแห้ง การผลิต |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2539 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2952 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
98158.pdf | 5.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.