Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2949
Title: การสกัดและสมบัติของน้ำมันจากตับปลาทูน่า
Other Titles: Extraction and properties of oil from tuna liver
Authors: เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
ถาวร จันทโชติ
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
Keywords: น้ำมันและไขมัน การผลิต;น้ำมันตับปลา การผลิต;ปลาทูน่า
Issue Date: 2540
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2949
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
137489.pdf6.16 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons