Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล-
dc.contributor.authorถาวร จันทโชติen_US
dc.date2540en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:48Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:48Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2949-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2540en_US
dc.format(15), 113 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectน้ำมันและไขมัน การผลิตen_US
dc.subjectน้ำมันตับปลา การผลิตen_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.titleการสกัดและสมบัติของน้ำมันจากตับปลาทูน่าen_US
dc.title.alternativeExtraction and properties of oil from tuna liveren_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
137489.pdf6.16 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons