Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจันทิรา วงศ์วิเชียรen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:39Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:39Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2944-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(15) 153 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเนื้อแพะen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์เนื้อแพะรมควันen_US
dc.title.alternativeDevelopment of smoked goat meaten_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
278834_app.pdf310.44 kBAdobe PDFView/Open
278834_bibli.pdf117.9 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch4.pdf128.27 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch3.pdf359.17 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch2.pdf129.54 kBAdobe PDFView/Open
278834_ch1.pdf271.17 kBAdobe PDFView/Open
278834_con.pdf113.64 kBAdobe PDFView/Open
278834_ab.pdf101.08 kBAdobe PDFView/Open
278834_ti.pdf70.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.