Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2941
Title: ปัจจัยที่มีผลต่อฟลักซ์ ค่าการกักเก็บ และฟาวลิ่งระหว่างกระบวนการกรองน้ำตาลโตนดด้วยเมมเบรน
Other Titles: Factors affecting flux, retention and fouling during membrane filtration of sugar palm sap
Authors: ฐปนีย์ ฤทธิไพโรจน์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: อัตราฟิลเตรชัน;เครื่องกรองและการกรอง;น้ำตาลโตนด
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2941
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
270056_app.pdf178.88 kBAdobe PDFView/Open
270056_bibli.pdf75.58 kBAdobe PDFView/Open
270056_ch5.pdf86.9 kBAdobe PDFView/Open
270056_ch4.pdf331.69 kBAdobe PDFView/Open
270056_ch3.pdf537.73 kBAdobe PDFView/Open
270056_ch2.pdf369.35 kBAdobe PDFView/Open
270056_ch1.pdf542.13 kBAdobe PDFView/Open
270056_con.pdf170.44 kBAdobe PDFView/Open
270056_ab.pdf134.43 kBAdobe PDFView/Open
270056_ti.pdf146.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.