Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก-
dc.contributor.authorกฤษดา ดาวัลย์en_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:22Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:22Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541en_US
dc.format(11) 112 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์สัตว์en_US
dc.titleการใช้โปรตีนสกัดจากกระดูกไก่ในเนื้อหมูขึ้นรูปen_US
dc.title.alternativeUse of Protein Extract from Chicken Bone Residue in Restructured Porken_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
156152.pdf6.41 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons