Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก | - |
dc.contributor.author | กฤษดา ดาวัลย์ | en_US |
dc.date | 2541 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:53:22Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:53:22Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2937 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 | en_US |
dc.format | (11) 112 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | เนื้อสุกร | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์สัตว์ | en_US |
dc.title | การใช้โปรตีนสกัดจากกระดูกไก่ในเนื้อหมูขึ้นรูป | en_US |
dc.title.alternative | Use of Protein Extract from Chicken Bone Residue in Restructured Pork | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
156152.pdf | 6.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License