Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2936
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก-
dc.contributor.authorวิไลลักษณ์ กมลธรรมen_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:20Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:20Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2936-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538en_US
dc.format(11) 86 หน้า : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวผัดปูแช่เยือกแข็งen_US
dc.subjectอาหารแช่แข็งen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อคุณภาพของข้าวผัดปูแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeFactors affecting the quality of frozen fried rice with crab meat-
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
88882.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.