Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2847
Title: | การประยุกต์ใชัระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในกระบวนการผลิตน้ำบูดูข้าวยำสำเร็จรูป |
Other Titles: | Application of hazard analysis and critical control points (HACCP) system in production of processed Budukhawyam |
Authors: | ทิพย์วรรณ อรัญดร บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) |
Keywords: | บูดู กระบวนการผลิต;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2847 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
272768_app.pdf | 617.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_bibli.pdf | 120.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch4.pdf | 124.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch3.pdf | 365.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch2.pdf | 140.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch1.pdf | 312.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_con.pdf | 116.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ab.pdf | 114.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ti.pdf | 79.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.