Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2847
Title: การประยุกต์ใชัระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในกระบวนการผลิตน้ำบูดูข้าวยำสำเร็จรูป
Other Titles: Application of hazard analysis and critical control points (HACCP) system in production of processed Budukhawyam
Authors: ทิพย์วรรณ อรัญดร
Keywords: บูดู กระบวนการผลิต;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2847
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
272768_app.pdf617.54 kBAdobe PDFView/Open
272768_bibli.pdf120.11 kBAdobe PDFView/Open
272768_ch4.pdf124.16 kBAdobe PDFView/Open
272768_ch3.pdf365.73 kBAdobe PDFView/Open
272768_ch2.pdf140.54 kBAdobe PDFView/Open
272768_ch1.pdf312.08 kBAdobe PDFView/Open
272768_con.pdf116.65 kBAdobe PDFView/Open
272768_ab.pdf114.54 kBAdobe PDFView/Open
272768_ti.pdf79.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.