Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2847
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทิพย์วรรณ อรัญดร | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:48:28Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:48:28Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2847 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อนามัยสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 | en_US |
dc.format | (12) 114 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | บูดู กระบวนการผลิต | en_US |
dc.subject | ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม | en_US |
dc.title | การประยุกต์ใชัระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุมในกระบวนการผลิตน้ำบูดูข้าวยำสำเร็จรูป | en_US |
dc.title.alternative | Application of hazard analysis and critical control points (HACCP) system in production of processed Budukhawyam | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม | en_US |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (อนามัยสิ่งแวดล้อม) | - |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
272768_app.pdf | 617.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_bibli.pdf | 120.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch4.pdf | 124.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch3.pdf | 365.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch2.pdf | 140.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ch1.pdf | 312.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_con.pdf | 116.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ab.pdf | 114.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
272768_ti.pdf | 79.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.