Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1576
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSirima Disarapongen_US
dc.date2005en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:54:30Z-
dc.date.available2010-05-06T04:54:30Z-
dc.date.issued2005en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1576-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2005en_US
dc.format[16] 204 leavesen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFermented foodsen_US
dc.subjectTunaen_US
dc.subjectFish sauceen_US
dc.titleEffect of tuna internal organs quality and the acceleration of protein hydrolysis on changes in fish sauce characteristics during fermentationen_US
dc.title.alternativeผลของคุณภาพเครื่องในปลาทูน่าและการเร่งการย่อยสลายโปรตีนต่อการเปลี่ยนแปลงคุณลักษณะของน้ำปลาระหว่างการหมักen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentPrince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
267110_app.pdf120.03 kBAdobe PDFView/Open
267110_bibli.pdf158.15 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch4.pdf52.5 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch3.pdf874.58 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch2.pdf144.41 kBAdobe PDFView/Open
267110_ch1.pdf226.92 kBAdobe PDFView/Open
267110_con.pdf82.06 kBAdobe PDFView/Open
267110_ab.pdf146.23 kBAdobe PDFView/Open
267110_ti.pdf45.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.