Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKittima Leelapongwattanaen_US
dc.date2007en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:54:10Z-
dc.date.available2010-05-06T04:54:10Z-
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1569-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2007en_US
dc.formatxx, 176 leavesen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFrozen fish Storageen_US
dc.subjectFishes Preservationen_US
dc.subjectLizardfishen_US
dc.subjectFish protein concentrateen_US
dc.subjectFishery productsen_US
dc.titleThe role of lizardfish trimethylamine-N-oxide demethylase in the aggregation of muscle during frozen and children storageen_US
dc.title.alternativeบทบาทของเอนไซม์ไตรเมทิลเอมีนออกไซด์ดีเมทิเลสจากปลาปากคมต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติของโปรตีนกล้ามเนื้อในระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่แข็งและแช่เย็นen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentPrince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
284570_bibli.pdf133.65 kBAdobe PDFView/Open
284570_ch5.pdf169.29 kBAdobe PDFView/Open
284570_ch4.pdf113.63 kBAdobe PDFView/Open
284570_ch3.pdf141.36 kBAdobe PDFView/Open
284570_ch2.pdf131.64 kBAdobe PDFView/Open
284570_ch1.pdf235.25 kBAdobe PDFView/Open
284570_con.pdf85.37 kBAdobe PDFView/Open
284570_ab.pdf99.01 kBAdobe PDFView/Open
284570_ti.pdf37.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.