Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAtchara Tammatinnaen_US
dc.date2006en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T04:53:39Z-
dc.date.available2010-05-06T04:53:39Z-
dc.date.issued2006en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/1558-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2006en_US
dc.formatxix, 160 leavesen_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFood Protein contenten_US
dc.subjectTansglutaminasesen_US
dc.subjectProteins Analysisen_US
dc.subjectFish as fooden_US
dc.subjectShrimpsen_US
dc.titleEffects of microbial transglutaminase on gelling property and protein cross-linking of different marine fish and shrimpen_US
dc.title.alternativeผลของเอนไซม์ทรานส์กลูตามิเนสจากจุลินทรีย์ต่อสมบัติการเกิดเจลและการเชื่อมประสานของโปรตีนกล้ามเนื้อจากสัตว์น้ำชนิดต่างๆen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentPrince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
282441_app.pdf60.37 kBAdobe PDFView/Open
282441_bibli.pdf180.77 kBAdobe PDFView/Open
282441_ch4.pdf46.84 kBAdobe PDFView/Open
282441_ch3.pdf14.84 MBAdobe PDFView/Open
282441_ch2.pdf113.74 kBAdobe PDFView/Open
282441_ch1.pdf457.33 kBAdobe PDFView/Open
282441_con.pdf96.28 kBAdobe PDFView/Open
282441_ab.pdf91.25 kBAdobe PDFView/Open
282441_ti.pdf70.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.