Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17669
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสันทัด วิเชียรโชติ-
dc.contributor.authorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.date.accessioned2022-11-22T07:02:07Z-
dc.date.available2022-11-22T07:02:07Z-
dc.date.issued2563-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17669-
dc.identifier.urihttps://rdo.psu.ac.th/ResearchProject/reDetail.php?pro_id=X611214-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectบะหมี่en_US
dc.titleการพัฒนาเส้นหมี่เพื่อสุขภาพที่ลดค่าพลังงานใยอาหารสูงและส่งเสริมสุขภาพระบบทางเดินอาหารen_US
dc.title.alternativeDevelopment of healthy vermicelli with reduced energy, high fiber and promote gut health functionsen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.contributor.departmentFaculty of Economics (Economics)-
dc.contributor.departmentคณะเศรษฐศาสตร์-
Appears in Collections:850 Research
878 Research

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.