Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14947
Title: สมบัติทางเคมีกายภาพของข้าวพื้นถิ่นไทยที่ผ่านการอบแห้งด้วย เทคนิคฟลูอิไดเซชันร่วมกับไอน้ำร้อนยวดยิ่งสำหรับผลิตข้าวกล้องกึ่งสำเร็จรูป
Other Titles: Physicochemical properties of Thai native rice from fluidisation drying technique with superheated steam for instant brown rice production
Authors: ปัทมา, ร่ำรวยธรรม
ชาลีดา, รมพิชัยชาติกุล
วรภา, คงเป็นสุข
Keywords: ความไม่มั่นคงทางอาหาร
Issue Date: 2554
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14947
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.