Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14947
Title: | สมบัติทางเคมีกายภาพของข้าวพื้นถิ่นไทยที่ผ่านการอบแห้งด้วย เทคนิคฟลูอิไดเซชันร่วมกับไอน้ำร้อนยวดยิ่งสำหรับผลิตข้าวกล้องกึ่งสำเร็จรูป |
Other Titles: | Physicochemical properties of Thai native rice from fluidisation drying technique with superheated steam for instant brown rice production |
Authors: | ปัทมา, ร่ำรวยธรรม ชาลีดา, รมพิชัยชาติกุล วรภา, คงเป็นสุข |
Keywords: | ความไม่มั่นคงทางอาหาร |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14947 |
Appears in Collections: | 994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
สมบัติทางเคมีกายภาพของข้าวพื้นถิ่นไทยที่ผ่านการอบแห้งด้วย เทคนิคฟลูอิไดเซชันร่วมกับไอน้ำร้อนยวดยิ่ง.pdf | 279.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.