Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14947
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปัทมา, ร่ำรวยธรรม-
dc.contributor.authorชาลีดา, รมพิชัยชาติกุล-
dc.contributor.authorวรภา, คงเป็นสุข-
dc.date.accessioned2015-10-21T06:36:58Z-
dc.date.accessioned2021-05-17T11:07:36Z-
dc.date.available2015-10-21T06:36:58Z-
dc.date.available2021-05-17T11:07:36Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/14947-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยth_TH
dc.subjectความไม่มั่นคงทางอาหารth_TH
dc.titleสมบัติทางเคมีกายภาพของข้าวพื้นถิ่นไทยที่ผ่านการอบแห้งด้วย เทคนิคฟลูอิไดเซชันร่วมกับไอน้ำร้อนยวดยิ่งสำหรับผลิตข้าวกล้องกึ่งสำเร็จรูปth_TH
dc.title.alternativePhysicochemical properties of Thai native rice from fluidisation drying technique with superheated steam for instant brown rice productionth_TH
dc.typeTechnical Reportth_TH
Appears in Collections:994 งานวิจัยเชิงชีวภาพ-กายภาพ



Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.