Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล | - |
dc.contributor.author | จุไรรัตน์ ถนอมกิจ | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T07:53:18Z | - |
dc.date.available | 2021-03-16T07:53:18Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | สตาร์ช การวิเคราะห์ | en_US |
dc.subject | สตาร์ช วิทยาศาสตร์การไหล | en_US |
dc.subject | กล้วยนางพญา | en_US |
dc.title | ผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีทางกายภาพต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยี | en_US |
dc.title.alternative | Effect of physical modification on resistant starch content and rheological properties of banana starch | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324468.pdf | 7.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License