Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.contributor.authorจุไรรัตน์ ถนอมกิจ-
dc.date.accessioned2021-03-16T07:53:18Z-
dc.date.available2021-03-16T07:53:18Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13492-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectสตาร์ช การวิเคราะห์en_US
dc.subjectสตาร์ช วิทยาศาสตร์การไหลen_US
dc.subjectกล้วยนางพญาen_US
dc.titleผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีทางกายภาพต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยีen_US
dc.title.alternativeEffect of physical modification on resistant starch content and rheological properties of banana starchen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
324468.pdf7.63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons