Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Wirote Yourawong | - |
dc.contributor.author | Aporn Laorko | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T06:26:13Z | - |
dc.date.available | 2021-03-16T06:26:13Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478 | - |
dc.description | Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | Food Preservation | en_US |
dc.subject | Water Purification Membrane filtration | en_US |
dc.subject | Ultrafiltration | en_US |
dc.subject | Filters and filtration | en_US |
dc.title | Stabilization of pineapple juice and coconuwater using microfiltration and ultrafiltration : process development and performance improvement | en_US |
dc.title.alternative | การทำน้ำส้มสับปะรดและน้ำมะพร้าวให้คงตัวโดยการกรองแบบไมโครฟิลเตรชันและอัลตราฟิลเตรชัน : การพัฒนากระบวนการผลิตและปรับปรุงสมรรถนะ | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345232.pdf | 11.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License