Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorWirote Yourawong-
dc.contributor.authorAporn Laorko-
dc.date.accessioned2021-03-16T06:26:13Z-
dc.date.available2021-03-16T06:26:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13478-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2010en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectFood Preservationen_US
dc.subjectWater Purification Membrane filtrationen_US
dc.subjectUltrafiltrationen_US
dc.subjectFilters and filtrationen_US
dc.titleStabilization of pineapple juice and coconuwater using microfiltration and ultrafiltration : process development and performance improvementen_US
dc.title.alternativeการทำน้ำส้มสับปะรดและน้ำมะพร้าวให้คงตัวโดยการกรองแบบไมโครฟิลเตรชันและอัลตราฟิลเตรชัน : การพัฒนากระบวนการผลิตและปรับปรุงสมรรถนะen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345232.pdf11.74 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons