Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมณี วิทยานนท์-
dc.contributor.authorทัศนีย์ เจริญวิริยภาพ-
dc.date.accessioned2021-03-16T06:23:01Z-
dc.date.available2021-03-16T06:23:01Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13477-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectกระดูกอ่อน การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectคอลลาเจนen_US
dc.subjectหลอดลมen_US
dc.titleการผลิตผลิตภัณฑ์ที่มีคอนดรอยตินซัลเฟตและคอลลาเจนไฮโดรไลเสทจากหลอดลมสัตว์ปีกen_US
dc.title.alternativeProduction of chondroitin sulfate and collagen hydrolysate containing product from poultry tracheaen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
346856.pdf2.17 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons