Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล-
dc.contributor.authorอัจฉรา ชนะสิทธิ์-
dc.date.accessioned2021-01-12T06:47:22Z-
dc.date.available2021-01-12T06:47:22Z-
dc.date.issued2541-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13331-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectอาหารว่าง การผลิตen_US
dc.subjectโปรตีนปลาสกัดen_US
dc.titleการพัฒนาอาหารขบเคี้ยวเสริมโปรตีนปลาสกัดen_US
dc.title.alternativeDevelopment of snack food supplemented with fish protein lsolateen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
144828.pdf7 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons