Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13331
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล | - |
dc.contributor.author | อัจฉรา ชนะสิทธิ์ | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-12T06:47:22Z | - |
dc.date.available | 2021-01-12T06:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2541 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13331 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/ | * |
dc.subject | อาหารว่าง การผลิต | en_US |
dc.subject | โปรตีนปลาสกัด | en_US |
dc.title | การพัฒนาอาหารขบเคี้ยวเสริมโปรตีนปลาสกัด | en_US |
dc.title.alternative | Development of snack food supplemented with fish protein lsolate | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
144828.pdf | 7 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License