Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorCharassri Ratanamahasakul-
dc.date.accessioned2020-11-09T08:58:09Z-
dc.date.available2020-11-09T08:58:09Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13247-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2000en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectLegumesen_US
dc.titleAntioxidants from some legume seeds: extraction, some properties and applicationen_US
dc.title.alternativeสารกันหืนจากเมล็ดพืชตระกูลถั่ว: การสกัดคุณสมบัติบางประการและการประยุกต์ใช้en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
175719.pdf9.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons