Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13057
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSunisa Siripongvutikorn-
dc.contributor.authorMarasri Junsi-
dc.date.accessioned2020-08-03T06:37:22Z-
dc.date.available2020-08-03T06:37:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13057-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2018en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectThunbergiaen_US
dc.subjectPlant extractsen_US
dc.titleBioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional Drinken_US
dc.title.alternativeคุณสมบัติเชิงชีวภาพของสารสกัดใบรางจืด และความเป็นไปได้ในการนำไปใช้สำหรับผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มเพื่อสุขภาพen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432120.pdf3.64 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons