Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พงค์เทพ สุธีรวุฒิ | - |
dc.contributor.author | ฐิตาพร แก้วเอียด | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-03T04:02:30Z | - |
dc.date.available | 2020-08-03T04:02:30Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบสุขภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ผัก มาตรการความปลอดภัย สงขลา | en_US |
dc.subject | ผลไม้ มาตรการความปลอดภัย | en_US |
dc.subject | อาหาร มาตรการความปลอดภัย สงขลา | en_US |
dc.title | การจัดการระบบข้อมูลอาหารปลอดภัย กรณีศึกษาผักและผลไม้สดในจังหวัดสงขลา | en_US |
dc.title.alternative | Food Safety Information System Management on the Fresh Vegetables and Fruits in Songkhla Province | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Health System Management Institute | - |
dc.contributor.department | สถาบันการจัดการระบบสุขภาพ | - |
Appears in Collections: | 148 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432102.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.