Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพงค์เทพ สุธีรวุฒิ-
dc.contributor.authorฐิตาพร แก้วเอียด-
dc.date.accessioned2020-08-03T04:02:30Z-
dc.date.available2020-08-03T04:02:30Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบสุขภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผัก มาตรการความปลอดภัย สงขลาen_US
dc.subjectผลไม้ มาตรการความปลอดภัยen_US
dc.subjectอาหาร มาตรการความปลอดภัย สงขลาen_US
dc.titleการจัดการระบบข้อมูลอาหารปลอดภัย กรณีศึกษาผักและผลไม้สดในจังหวัดสงขลาen_US
dc.title.alternativeFood Safety Information System Management on the Fresh Vegetables and Fruits in Songkhla Provinceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentHealth System Management Institute-
dc.contributor.departmentสถาบันการจัดการระบบสุขภาพ-
Appears in Collections:148 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432102.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.