Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049
Title: การจัดการระบบข้อมูลอาหารปลอดภัย กรณีศึกษาผักและผลไม้สดในจังหวัดสงขลา
Other Titles: Food Safety Information System Management on the Fresh Vegetables and Fruits in Songkhla Province
Authors: พงค์เทพ สุธีรวุฒิ
ฐิตาพร แก้วเอียด
Health System Management Institute
สถาบันการจัดการระบบสุขภาพ
Keywords: ผัก มาตรการความปลอดภัย สงขลา;ผลไม้ มาตรการความปลอดภัย;อาหาร มาตรการความปลอดภัย สงขลา
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบสุขภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049
Appears in Collections:148 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432102.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.