Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049
Title: | การจัดการระบบข้อมูลอาหารปลอดภัย กรณีศึกษาผักและผลไม้สดในจังหวัดสงขลา |
Other Titles: | Food Safety Information System Management on the Fresh Vegetables and Fruits in Songkhla Province |
Authors: | พงค์เทพ สุธีรวุฒิ ฐิตาพร แก้วเอียด Health System Management Institute สถาบันการจัดการระบบสุขภาพ |
Keywords: | ผัก มาตรการความปลอดภัย สงขลา;ผลไม้ มาตรการความปลอดภัย;อาหาร มาตรการความปลอดภัย สงขลา |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการระบบสุขภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13049 |
Appears in Collections: | 148 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432102.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.