Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12991
Title: Effect of mixed phosphates and non-phosphate compounds on the quality of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)
Other Titles: ผลของสารประกอบฟอสเฟตผสมและสารที่ไม่ใช่สารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพของกุ้งขาวแวนนาไม (Litopenaeus vannamei)
Authors: Soottawat Benjakul
Nithiruch Rattanasatheirn
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Litopenaeus vannamei;Shrimps Preservation;Phosphates
Issue Date: 2008
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12991
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301855.pdf6.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.