Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12991
Title: | Effect of mixed phosphates and non-phosphate compounds on the quality of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) |
Other Titles: | ผลของสารประกอบฟอสเฟตผสมและสารที่ไม่ใช่สารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพของกุ้งขาวแวนนาไม (Litopenaeus vannamei) |
Authors: | Soottawat Benjakul Nithiruch Rattanasatheirn Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Litopenaeus vannamei;Shrimps Preservation;Phosphates |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12991 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
301855.pdf | 6.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.