Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12991
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorNithiruch Rattanasatheirn-
dc.date.accessioned2020-06-16T08:49:33Z-
dc.date.available2020-06-16T08:49:33Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12991-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectLitopenaeus vannameien_US
dc.subjectShrimps Preservationen_US
dc.subjectPhosphatesen_US
dc.titleEffect of mixed phosphates and non-phosphate compounds on the quality of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)en_US
dc.title.alternativeผลของสารประกอบฟอสเฟตผสมและสารที่ไม่ใช่สารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพของกุ้งขาวแวนนาไม (Litopenaeus vannamei)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
301855.pdf6.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.