Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796
Title: | คุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษา |
Other Titles: | Quality of Hom Bai Toie Rice and Its Ready-to-Eat Rice Product during Storage |
Authors: | มุทิตา มีนุ่น หทัยรัตน์ ทองปันจา Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ข้าว พันธุ์ซี 85 ไทย;ข้าว การเก็บและรักษา;ข้าว คุณภาพ;ข้าวหอมใบเตย;ข้าวพร้อมบริโภค คุณภาพ |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
422671.pdf | 7.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.