Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมุทิตา มีนุ่น-
dc.contributor.authorหทัยรัตน์ ทองปันจา-
dc.date.accessioned2020-04-17T04:29:30Z-
dc.date.available2020-04-17T04:29:30Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าว พันธุ์ซี 85 ไทยen_US
dc.subjectข้าว การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าว คุณภาพen_US
dc.subjectข้าวหอมใบเตยen_US
dc.subjectข้าวพร้อมบริโภค คุณภาพen_US
dc.titleคุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษาen_US
dc.title.alternativeQuality of Hom Bai Toie Rice and Its Ready-to-Eat Rice Product during Storageen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
422671.pdf7.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.