Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | มุทิตา มีนุ่น | - |
dc.contributor.author | หทัยรัตน์ ทองปันจา | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T04:29:30Z | - |
dc.date.available | 2020-04-17T04:29:30Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12796 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าว พันธุ์ซี 85 ไทย | en_US |
dc.subject | ข้าว การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ข้าว คุณภาพ | en_US |
dc.subject | ข้าวหอมใบเตย | en_US |
dc.subject | ข้าวพร้อมบริโภค คุณภาพ | en_US |
dc.title | คุณภาพของข้าวหอมใบเตยและผลิตภัณฑ์ข้าวพร้อมบริโภคระหว่างการเก็บรักษา | en_US |
dc.title.alternative | Quality of Hom Bai Toie Rice and Its Ready-to-Eat Rice Product during Storage | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
422671.pdf | 7.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.