Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSittichoke sinthusamran-
dc.date.accessioned2019-11-22T08:51:49Z-
dc.date.available2019-11-22T08:51:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12409-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2016en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.titleProperties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloidsen_US
dc.title.alternativeผลของสภาวะการสกัดและไฮโดรคอลลอยด์ต่อสมบัติของเจลาตินจากหนังและถุงลมปลากะพงขาว (Lates calcarifer)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
418156.pdf7.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.